Deurhangers

Deurhanger met eigen naam tekst foto en of design copyright cadeausenkaarten.nl

Deurhanger met eigen naam tekst foto en of design copyright cadeausenkaarten.nl

Deurhangers

Deurhangers bedrukt met uw eigen naam, quote, tekst, foto of design. Altijd een uniek cadeau voor u of een ander.

Super leuk voor aan de slaapkamer deuren met een pakkende boodschap om iemand buiten te laten of juist naar binnen te halen.

Heb jij al een idee voor het ontwerp, bestel dan snel. Via het knopje “Zelf ontwerpen” upload je heel gemakkelijk jouw foto’s designs of ontwerp je eigen tekst.

Wilt u voor uw bedrijf gadgets bestellen, wij geven u graag een passende aanbieding. Stuurt u ons uw aanvraag via het contactformulier en u krijgt snel een offerte toegestuurd.

Heeft u vragen over deze producten kijk eens op onze pagina veelgestelde vragen hier staan veel antwoorden al voor u klaar.

 • Deurhanger met eigen naam tekst foto en of design – 2 zijde bedrukt

  0 van 5

  Echt super leuk zo’n Deurhanger met eigen naam tekst foto en of design.

  Twee zijden van de deurhanger worden bedrukt met uw ontwerp in full color. Super leuk om 2 verschillende designs te maken.

  Maak deze helemaal in uw style in ons “zelf ontwerpen” programma en upload uw eigen foto en pas deze eventueel aan met uw eigen tekst of ons designs in het ontwerpprogramma.

  De deurhanger is van kunststof dus gaat lang mee.

  Printbare vlakken: 2 kanten.

  LET OP: Ontwerp 2 zijde in het ontwerpprogramma anders zullen wij alle twee de zijden het zelfde bedrukken (u ziet maar 1 zijde in het winkelmandje)

  Levertijd 1-2 werkdagen

  14,50 Zelf ontwerpen