Kaars eigen naam tekst foto design

12,50

Een Kaars eigen naam tekst foto design of met een mooi quote is een mooie sfeermaker voor in huis om op tafel of een speciaal hoekje te plaatsen.

Bijna te mooi om op te branden, maar natuurlijk kan dit wel. Ook leuk om meerdere kaarsen bij elkaar te plaatsen of samen met onze Candle Bags een mooi tafereeltje te maken.

Heel geschikt voor communie, bruiloft, verjaardag, kerstgeschenk of geboorte. Plaats een kopie van het geboorte- of huwelijkskaartje op de kaars als aandenken aan deze mooie dag.

Bijpassende onderzetters of candle bags en de tafel is helemaal in style in uw thema.

Ga helemaal los en upload jouw eigen design of foto. Maak gebruik van de vele designs of design elementen die wij al voor u klaar hebben staan. Maak uw teksten in diverse lettertype en kleuren totdat de kaars helemaal in uw style is.

Vind u het lastig om zelf een kaars te maken dan kunt u ook uw tekst opgeven en de kleur bij dit artikel. (klik hier)

Geniet 45 branduren van deze originele Gouda kaars.

Levertijd 1-2 werkdagen

extra informatie mbt dit product zie onder

Zelf ontwerpen
Voeg uw eigen tekst toe. Maak gebruik van de vele designs of upload uw eigen foto. De naad (opening 1,8 cm) zit in het midden van de linker zijkant. Natuurlijk kunt u ook het gehele vlak bedrukken naar eigen inzicht. Kortom design your own. Dit vlak haalt u weg dmv hierop klikken en dan het prullenbakje. Totale oppervlakte voor bedrukking 20x9cm (min. 300 dpi). Blijf met u ontwerp binnen de buitenste zwarte stippellijn.