Display Magic Flyer

Display-Magic-Flyer copyright cadeausenkaarten.nlDisplay Magic Flyer

KOM BIJ ONS DISTRIBUTIENETWERK en bestel uw display magic flyer.

Deze verbazingwekkende Magic Flyer / Butterfly wordt verkocht in meer dan 1500 zorgvuldig geselecteerde verkooppunten over de hele wereld.

Het is ook verkrijgbaar via een groot aantal weddingplanners en evenementenplanners.

Je vindt de Magic Butterfly in Nederland bij ons Cadeaus en Kaarten,het Verenigd Koninkrijk bij Clinton’s Cards, in Italië in Citta del Sole, in Duitsland en in Duitstalig Zwitserland bij Dieters en je kunt het ook kopen in Spanje, Zwitserland, Tsjechië, de VS, Canada, Japan, enz. En het is zo succesvol omdat: de magische vlinder de kracht heeft om vreugde te verspreiden die iedereen raakt, van kinderen tot volwassenen.

Het is “Generator van emoties”. Het is ook het eerste vliegende concept in de correspondentiegeschiedenis.

Magic Flyer International heeft een aantal verschillende producten ontwikkeld, zodat elke verkoper de producten kan vinden die geschikt zijn voor zijn klanten: 2 speciale assortimenten voor de detailhandel (Emotion Pack en Collection Packs).

Magic Butterflies zijn ook verkrijgbaar in bulkverpakkingen vanaf 10 exemplaren voor online winkels of evenementplanners die de vlinder willen leveren voor de bruiloften of geboortesector of voor de Magic- en evenementenmarkt.

Via onze webshop verkopen wij ook kleinere verpakkingen met een assortiment vlinders.

Ook kunnen de losse vlinders welke geschikt zijn voor in de display bij ons besteld worden tegen de reguliere winkel verkoopprijs.

Wilt u meer informatie over de verkrijgbare display, stuurt u ons dan een berichtje via het contactformulier.

Download hier onze gedetailleerde presentatieversie.

Verbaas al uw familie, vrienden en kennissen met een prachtige Magic Butterfly / Magic Flyer die aan komt vliegen uit de kaart of uitnodiging! - copyright cadeasenkaarten.nl

De Magic Flyer Vlinder video speelt af in een nieuw scherm.