Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Kan ik een artikel met mijn eigen ontwerp nabestellen ?

Ja natuurlijk kan dit echter binnen 2 maanden na uw eerste bestelling.

Wij bewaren nl. de ontwerpen niet langer dan noodzakelijk. Heeft u een vermoeden dat u uw bestelde artikel in de toekomst wilt nabestellen na het termijn van 2 maanden, plaatst u dan een opmerking in het opmerkingsveld van uw bestelling dat u uw ontwerp graag bewaard wilt hebben voor een toekomstige nabestelling. Wij zullen deze dan onder het bestelnummer bewaren op ons systeem.

Kan ik het ontwerp gebruiken/bestellen die ik bij het artikel zie ?

Indien u exact het ontwerp wilt welke u bij een artikel ziet, kunt u ook dit betreffende artikel bestellen zonder zelf te ontwerpen.

U plaatst dan in het opmerkingsveld van uw bestelling de opmerking dat u gebruik wilt maken van het ontwerp van het artikelen.

Ontwerpen gemaakt door klanten kunnen niet (her)gebruikt worden alleen door de klant zelf. (de ontwerpen worden maximaal 2 maanden bewaard voor eventuele nabestelling)

 

De Magic Flyer® Magic Butterfly® met eigen ontwerp, hoe bestel ik deze ?

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag:  De Magic Flyer® Magic Butterfly® met eigen ontwerp, hoe bestel ik deze ?

Deze aanvragen behandelen wij buiten de webshop om zodat wij correct met uw gegevens aan de slag kunnen gaan. Vaak zijn deze aanvragen ook zo uniek dat deze om een aparte behandeling vragen.

De Magic Flyer of Magic Butterfly kan bedrukt worden met een persoonlijk ontwerp bij een oplage van minimaal 500 exemplaren.

Wij sturen bij opdracht een layout toe zodat u uw eigen ontwerp kunt maken n.a.v. deze layout.

Ook hebben wij de mogelijkheid uw eventuele kaart of enveloppe te verzorgen in zowel digitale druk of offset druk.

Wilt u uw mailing ook door ons laten verzenden, wij werken met een gerenomeerd verzendhuis die correct met uw gegevens omgaat volgens de laatste eisen. Ook kunnen zij de assemblage van het opdraaien van de vlinder voor u verzorgen en natuurlijk het correct insteken in de kaart en verzendklaar maken.

Vraag uw offerte geheel vrijblijvend aan via de volgende link met aanvraag formulier:

Aanvraag formulier voor Magic Flyer / Magic Butterfly met eigen ontwerp.

 Hoe bestel ik de Magic Butterfly Vlinder voor wederverkoop ?

Hoe bestel ik de Magic Butterfly Vlinder voor wederverkoop ?

Bekijk allereerst rustig ons assortiment en de mogelijkheden.

Ons assortiment vlinders bestaat uit :

 • Baroque Butterfly
 • Feather Butterfly
 • Impuls Butterfly
 • Nature Butterfly
 • New Concept Butterfly
 • Tattoo Butterfly

Al deze vlinders kunnen ook gecombineerd worden met het Magic Heart, een geweldig boek in de vorm van een hart. Perfect voor bruiloften, receptie’s of misschien wel geboorte. Het boek kan gepersonaliseerd worden en is voorzien van vlinders van uw keuze. Deze is opgedeeld in 2 soorten.

 • Magic Heart met Magic Flyer (Baroque, Feather, Impuls, Nature of New Concept Butterfly)
 • Magic Heart met Tattoo Magic Flyer (Tattoo Butterfly)

Tevens hebben wij de mogelijkheid om een display te leveren waarin 30 Vlinders individueel verpakt kunnen worden. Deze display is erg handig voor op fairs, braderieën, beurzen of natuurlijk in de bekende stenen winkels. De individuele pakjes zijn voorzien van 2 groepen vlinders in de diverse kleuren t.w.. De aanvullingen kunnen dan los besteld worden per 30 stuks.

 • Nature Butterfly
 • New Concept Butterfly

Wilt u wederverkoper worden kunt u hier een aanvraag formulier downloaden.

Bent u al wederverkoper en wilt u bestellen, hier vindt u ons up to date bestelformulier.

Wilt u enkel een kleinere oplage bestellen, ook dit kan, echter bestelt u dan via de webshop.

Heeft u nog verdere vragen, stuur u ons dan een berichtje via het contact formulier.

Wij hanteren vaste prijzen voor de verschillende oplage welke bij wederverkoop opgeteld worden tot een bulk oplage. De vaste verkoop prijs voor 1 vlinder is €. 2,99 incl. BTW.

Hoe bestel ik de Magic Butterfly Vlinder voor wederverkoop - copyright cadeausenkaarten.nl

Prijzen Basis Magic Flyer (incl. BTW)

Verbaas al uw familie, vrienden en kennissen met een prachtige Magic Butterfly / Magic Flyer die aan komt vliegen uit de kaart of uitnodiging! - copyright cadeausenkaarten.nl

Prijzen Tattoo Magic Flyer (incl. BTW)

Waar komt de Magic Butterfly Vlinder vandaan ?

Waar komt de Magic Butterfly Vlinder vandaan ? Hieronder alles over de geschiedenis en het ontstaand van de Magic Butterfly / Magic Flyer®.

De magische vlinder. The Messenger.

Er was eens een geniale uitvinder die zich een gek idee had voorgesteld: haar verleiden met een prachtige Magische Vlinder.

Door een ingenieus metaaldraad samen te stellen met elastiek en flinterdun papier waarop hij zijn boodschap schreef op de vleugels van de vlinder en vervolgens deze vlinder in een brief stopte voordat hij het per post stuurde …

Bij de opening van de kaart kwam de magische vlinder in zijn buitengewone vlucht om het meisje zijn getuigenis te geven.

Implementatie en ontwikkeling van de VLINDER.

Uit dit diep ontroerende liefdesverhaal vol poëzie werd David Vilaplana geboren, president-oprichter van Magic Flyer International.

De Magic Butterfly® is een Franse uitvinding die lokaal wordt vervaardigd en die, met de assemblage van zijn verfijnde vleugels, bijdraagt aan de sociale rehabilitatie in de gevangenissen in Zuid-Frankrijk.

Deze revolutionaire uitvinding is een onmisbaar item geworden in de sector van communicatie en evenementen. Met een grenzeloze toewijding van The Butterfly magique® is tot op vandaag ‘Het eerste vliegende concept van de correspondentiegeschiedenis’!

Wereldwijde distributie OVER DE GRENZEN.

De Magic Butterfly® wordt verspreid over de hele wereld onder verschillende merknamen zoals:

 • Le Papillon Magique® (Frankrijk en Frans sprekende landen)
 • The Magic Butterfly® (voor Engels sprekende landen)
 • Magic Flyer® (Voornaam van het product Magic Butterfly ®, dat ook zijn naam aan het bedrijf gaf. De naam wordt nog steeds gebruikt in verschillende landen zoals Duitsland, Nederland, … en voor distributie in het bedrijfsleven)
 • La Mariposa Magica® (Spanje en Latijns-Amerika)
 • La Farfalla Magica (Italië), Magiczny Motyl (Polen) …

De Magic Flyer® direct bestellen.

Ik ben wederverkoper/webshop/winkelier/weddingplanner/ondernemer en wil graag bestellen.

Bekijk hier onder hoe verrassend de vlinder kan zijn de filmpjes van de Magic Flyer®.

Verbaas al uw familie, vrienden en kennissen met een prachtige Magic Butterfly / Magic Flyer die aan komt vliegen uit de kaart of uitnodiging! - copyright cadeasenkaarten.nl

De Magic Flyer Vlinder video speelt af in een nieuw scherm.

Verbaas al uw familie, vrienden en kennissen met een prachtige Magic Butterfly / Magic Flyer die aan komt vliegen uit de kaart of uitnodiging! - copyright cadeasenkaarten.nl

Verbaas al uw familie, vrienden en kennissen met een prachtige Magic Butterfly / Magic Flyer die aan komt vliegen uit de kaart of uitnodiging! – copyright cadeasenkaarten.nl

Wat voor designs kan ik gebruiken en zijn beschikbaar ?

Wij hebben inmiddels ruim 1.000 designs voor uw beschikbaar deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.

U vindt designs welke al van kleur zijn voorzien (alléén beschikbaar voor Full Color druk (FC)) en u vindt designs in 1 kleur welke u zelf in de door u gewenste kleur kunt veranderen.

Een idee van de beschikbare designs kunt u zien in onze design catalogus voor full color druk  (o.a. Textiel, kaarten, decoratie, mokken e.a.).

Designs voor flexdruk (textiel) , stempels en graveren (tags, acryl en sieraden) kunt u zien in deze design catalogus voor flexdruk, stempels en graveren.

LET OP : Wij betalen copyright om deze designs te mogen gebruiken voor onze verkoop doeleinden deze mogen absoluut niet voor andere doeleinde gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

 

Verzendkosten

Wij hanteren de kosten welke ook aan ons worden berekend. Helaas dienen wij als webshop over de verzendkosten BTW te af te dragen waardoor de postzegel iets hoger uitkomt dan bij PostNL. Wij hebben besloten deze niet te verstoppen in onze product prijzen om zo transparant mogelijk te blijven. Zouden wij dit niet doen wordt b.v. een losse kaart welke tegelijk bij een pakketje wordt besteld veel duurder.

Nederland (2018)

Losse kaart – €. 1,00 (incl. BTW)

Brievenbuspost – €. 4,60 (incl. BTW incl. track & trace)

Pakket (MyParcel/PostNL) – €. 7,08 (incl. BTW incl. track & trace)

België (2018)

Losse kaart – €. 1,70 (incl. BTW)

Brievenbuspost en Pakket (MyParcel/PostNL) – €. 8,17 (incl. BTW incl. track & trace)

Wat wordt er verzonden per brievenbuspost ?

Alles wat door de brievenbus past behalve breekbare artikelen zoals tegels, spiegels, houten borden.

Wat wordt er verzonden per pakket ?

Zodra u 2 artikelen welke per brievenbuspost verzonden kunnen worden besteld, berekenen wij automatisch pakket verzending. Ook breekbare artikelen en natuurlijk de artikelen welke niet door de brievenbus passen.

 

Welke kleuren en maten hebben jullie de rompertjes en T-shirts ?

Rompertjes voor de baby

Als ouder wil je het beste voor jouw kindje, dit willen wij ook en daarom hebben we 2 lijnen uit gekozen. Een organic lijn en een niet-organic lijn van het merk Sol’s.

De organic lijn is 100% organisch katoen (OCS control union certification) – 1×1 rib en soft touch met nickel free drukkers aan de onderkant. . Verkrijgbaar in de maten 3/6 – 6/12 – 12/18 maanden en in 3 kleuren.

De standaard lijn is 100% gekamd katoen, ringspun – 1×1 rib en soft touch met nickel free drukkers aan de onderkant. Verkrijgbaar in 6 kleuren in die maten 3/6 – 6/12 – 12/18 – 18/23 maanden.

Wij proberen de kleuren wit en zwart standaard op voorraad te houden zodat deze sneller leverbaar zijn.

Uitleg maten kleuren rompertjes

(meer…)

Grotere oplages, bedrijfskleding kunnen jullie dit ook maken ?

Ja, u kunt gerust contact met op opnemen om hiervoor een passende prijsopgave te vragen. Stel u vragen via ons contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk een passende offerte toesturen of contact met u opnemen.

Onze webshop is gebaseerd op het maken van individuele unieke producten door uzelf of door ons ontworpen. Neem gerust een kijkje en wellicht brengen wij u hier al op een idee welke wij natuurlijk ook in grotere oplage kunnen uitvoeren.

Voor  andere t-shirts, polo’s, sweaters en nog veel meer kunt u een kijkje nemen in deze catalogus

Bestaande bedrijfskleding welke u aanlevert kunnen wij ook voor u bedrukken, wel ontvangen wij graag een exemplaar om een juiste prijsopgave af te kunnen geven.

Ook voor baby-showers, bruiloften, vrijgezellen feestjes, speciale teamshirts, eindejaarsgeschenken etc kunt u bij ons terecht.

 

Kan ik als bedrijf ook bij jullie bestellen ?

Onze webshop is gebaseerd op productie van enkele stuks maar natuurlijk kunnen wij ook grotere oplage verwerken.

Bekers voor uw personeel, bedrijfskleding bedrukken, naambordjes voor op de deuren van uw kantoor of een leuk eindejaarscadeau.

Wij denken graag met u mee en maken hiervoor een passende prijs opgave.

Voor  andere t-shirts, polo’s, sweaters en nog veel meer kunt u een kijkje nemen in deze catalogus

Uw kunt u wensen kenbaar maken in via ons contactformulier u wij zullen zo snel mogelijk u een passende aanbieding doen.