Vlinders op jouw huwelijk, een magische bruiloft

https://youtu.be/DctrTvjSJMc

Vlinders op jouw huwelijk, een magische bruiloft

Magic heart met magic flyer Vlinders op jouw huwelijk copyright cadeausenkaarten.nl

Verbaas al uw familie, vrienden en kennissen met een prachtige Magic Butterfly / Magic Flyer die aan komt vliegen uit de kaart of uitnodiging! – copyright cadeausenkaarten.nl

Altijd al vlinders op jouw huwelijk willen zien?

De magic heart en het Magic vlinder boek (incl. vlinders) is een geweldig slotstuk voor uw bruiloft.

Creëer een magisch en unieke vlindervlucht!
Bij de opening van het hart of de vlinder stijgt een zwerm Magische Vlinders in alle richtingen op en fladdert rond onder ieders verbaasde ogen. Het boek is meerdere malen herbruikbaar door keer op keer de vlinders opnieuw te activeren.

Verspreid de vleugels van je verbeelding en creëer een moment dat in ieders gedachten blijft, veel meer dan de gewoonlijke foto’s en video’s.

Wanneer romantiek, tederheid en techniek samenkomen om je het meest geweldige slotstuk van jouw huwelijks-ceremonie te bieden, een scène die het begin zal zijn van een nieuwe film: The Story of your life.

Een boek welke beschreven kan worden en gepersonaliseerd (magic heart). Altijd een mooi aandenken aan de mooiste dag.

Het magische hart is een luxueuze koffer gemaakt van 8 hartvormige bladen met een satijnen lint. Bij opening verandert dit prachtige object in een vlinder met uitgestrekte vleugels. Het kleine hartje van dit mooie boek kan gepersonaliseerd worden.

Het magic vlinder boek is iets kleiner dan het hart maar niet minder mooi. Bedrukt in zilver of goudkleurig waardoor het uiterlijk al een vlinder weergeeft.

Zo blijft uw magic heart een blijvende herinnering.

De magic heart wordt geleverd met 20 vlinders van uw keuze ( 2 soorten van elk 10 stuks).

Voor foto’s van de type vlinders en ons gehele assortiment willen wij u graag verwijzen naar de Magic Flyer Vlinder pagina.

Bekijk het filmpje om te zien wat onze vlinders ook voor u kunnen doen.

Heeft u vragen, stel ze gerust via het contactformulier.

Share this post